BAR-dichtbij - .:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 60

Schoonmaakvoorziening

Schoonmaakvoorziening

U heeft een Wmo-beschikking ontvangen voor de Schoonmaakvoorziening op basis van Zorg in Natura. BAR-dichtbij helpt u graag bij het vinden van een geschikte aanbieder.

Een schoon huis, een goede maaltijd en schone en draagbare kleding. Het kan allemaal bijdragen aan een prettiger leven. De gemeente heeft u een Wmo-beschikking gegeven voor de schoonmaakvoorziening met Zorg in Natura. Via BAR-dichtbij komt u snel in contact met een aanbieder die voor u de juiste ondersteuning regelt.

Heeft u dringend hulp nodig? Bekijk hier wat u moet doen.

Resultaten Schoonmaakvoorziening

  • Schoon huis
  • Leefbaar huis
  • Maaltijdvoorziening
  • Schone kleding

Binnen bovenstaande resultaten gaan we op zoek naar passende ondersteuning. Denk hierbij aan hulp in het huishouden of iemand die komt wassen en/of strijken. Maar ook een maaltijdenservice of iemand die u komt helpen met koken kan worden ingezet.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van onze dienstverlening? Activeer dan eerst uw account!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *