BAR-dichtbij - .:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 60

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Voor uw mantelzorger is de zorg voor u het meest belangrijk. Voor zware, tijdrovende klussen zoals tuinonderhoud is er dan ook meestal geen tijd. Met een persoonsvolgend budget voor Repijtzorg kunt u uw mantelzorger ondersteunen door deze klus tijdelijk uit te besteden.

Via BAR-dichtbij regelt u gemakkelijk en snel een ervaren hulp die uw mantelzorger ondersteunt in diverse taken. Door het tijdelijk overnemen van tuinwerkzaamheden kan uw mantelzorger zich richten op belangrijkere zaken, namelijk de zorg voor u.

Tuinonderhoud wordt vergoed vanuit uw persoonsvolgende budget. Het persoonsvolgend budget geldt voor vier weken en kan eens per kalenderjaar gebruikt worden. De vier weken hoeven niet aaneensluitend te zijn.  

Voer aan de rechterkant uw postcode in en selecteer de gewenste uitvoerdatum. U kiest zelf een geschikte aanbieder.

Welke werkzaamheden vallen onder tuinonderhoud:

  • Gras maaien
  • Onkruid wieden
  • Licht snoeiwerk
  • Blad harken

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van onze dienstverlening? Activeer dan eerst uw account!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *