BAR-dichtbij - .:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 60

Respijtzorg

U heeft recht op tijdelijke respijtzorg in de vorm van Hulp bij het Huishouden. Met het persoonsvolgend budget kunt u uw mantelzorger ontlasten door ondersteuning in te schakelen voor Huishoudelijke hulp, Was- en Strijkservice en Tuinonderhoud.

Huishoudelijke hulp Huishoudelijke hulp

Met een persoonsvolgend budget op basis van de Respijtzorg kunt u uw mantelzorger ontlasten door hulp in te schakelen van een ervaren en professionele huishoudelijke hulp.

Meer informatie Zoek bij u in de buurt
Was- en strijkservice Was- en strijkservice

Met een persoonsvolgend budget op basis van de Respijtzorg schakelt u snel een professionele Was- en strijkservice in. Zo heeft uw mantelzorger meer tijd voor u!

Meer informatie Zoek bij u in de buurt
Tuinonderhoud Tuinonderhoud

Onderhoudt uw mantelzorger ook uw tuin? Met een persoonsvolgend budget op basis van de Respijtzorg kunt u hulp inschakelen van een ervaren tuinman.

Meer informatie Zoek bij u in de buurt

Zoek bij u in de buurt

Uitvoerdatum: *
Uw postcode: *
Beschikbare dienstverleners

Neem bij spoed contact op met 088 - 426 36 60

Bel mij terug

Een van onze medewerkers belt u zo spoedig mogelijk terug om uw aanvraag af te handelen. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.


Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van onze dienstverlening? Activeer dan eerst uw account!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *