BAR-dichtbij - .:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 60

Over BAR-dichtbij

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, ondanks ouderdom, beperkingen of ziekte. Een terechte wens, want u voelt zich het prettigst in uw vertrouwde omgeving. De gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk begrijpen dit als geen ander, daarom bieden wij verschillende vormen van hulp en ondersteuning voor iedereen die daar hulp bij nodig heeft.

Ook als dit niet voor u van toepassing is wil BAR-dichtbij u graag de mogelijkheid geven om zelf allerlei dienstverlening in en rondom uw huis te regelen.

Met BAR-dichtbij willen de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk de burger faciliteren om zelf de gewenste hulp en ondersteuning te organiseren. Hierbij is zelfredzaamheid het uitgangspunt. BAR dichtbij geeft u persoonlijk en onafhankelijk advies en regelt als u dat wenst voor u de hulp en ondersteuning.

BAR-dichtbij werkt samen met vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties, professionele dienstverleners, bedrijven, zorgaanbieders en welzijnsorganisaties om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van onze dienstverlening? Activeer dan eerst uw account!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *