BAR-dichtbij - Inloggen:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 60

BAR-dichtbij helpt

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Een terechte wens, want u voelt zich het prettigst in uw vertrouwde omgeving. Als bewoner van onze gemeente heeft u toegang tot een uitgebreid netwerk van betrouwbare dienstverleners en enthousiaste vrijwilligers.

Ik zoek een vrijwilliger of welzijnsorganisatie bij mij uit de buurt.

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw dagelijkse klussen en wilt u daar een vrijwilliger of welzijnsorganisatie bij u uit de buurt voor inschakelen?


Of w
ilt u op de hoogte blijven van de activiteiten in uw wijk? Dat kan!


Uw wijk

Ik heb een Wmo-indicatie en zoek de juiste ondersteuning.

Heeft u van uw gemeente een Wmo-beschikking ontvangen voor de Algemene Voorziening of Maatwerkvoorziening? Wij helpen u bij het vinden van geschikte hulp. 

BAR-dichtbij staat voor u klaar.


Voorzieningen Wmo

Ik wil gebruikmaken van de betaalde diensten in huis.

Zoekt u hulp bij klussen in en om het huis maar heeft u geen recht op een toeslag? Of wilt u een pedicure of kapper aan huis laten komen? Wij regelen het graag voor u. 

Vind de dienst die bij u past.


Extra diensten

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van onze dienstverlening? Activeer dan eerst uw account!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *