BAR-dichtbij - .:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 60

Inspectie

De gemeente is en blijft verantwoordelijk voor het leveren van de juiste huishoudelijke hulp. Omdat de gemeente wil weten of de huishoudelijke hulp ook goed wordt uitgevoerd, voert zij twee verschillende onderzoeken uit. Naast het periodieke telefonische tevredenheidsonderzoek zal BAR-dichtbij voortaan ook een visuele controle van de uitvoering van de huishoudelijke hulp uitvoeren.

Telefonisch onderzoek
Het telefonische onderzoek wordt minimaal eens per kwartaal uitgevoerd. In dit onderzoek meten wij uw tevredenheid over de aan u geleverde huishoudelijke hulp. Dit betekent dat u door BAR-dichtbij gebeld kunt worden met vragen over uw tevredenheid.

Controle bij u thuis
Nieuw is de controle van de uitvoering van de huishoudelijke hulp. Deze inspectie wordt steekproefsgewijs uitgevoerd en vindt bij u thuis plaats. Na het periodieke telefonische onderzoek vragen wij u of u wilt deelnemen aan de inspectie. Als u wordt geselecteerd, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. De datum en tijd van de afspraak en de persoon die u komt bezoeken vindt u in de afspraakbevestiging die u per post ontvangt. 

Schoonmaak op basis van afspraken
De medewerker van BAR-dichtbij die de controle bij u thuis uitvoert legitimeert zich voordat zij bij u binnenkomt. Zij gaat met u in gesprek en stelt u vragen over de uitvoering van de hulp bij het huishouden. De medewerker controleert of de dagelijks gebruikte ruimtes, zoals de woonkamer, de keuken, het toilet, de badkamer en slaapkamer, worden schoongemaakt. Tevens wordt gecheckt of dit gebeurt op basis van de afspraken die tussen u en de thuiszorgaanbieder zijn gemaakt over de te behalen resultaten.

De controle duurt ongeveer drie kwartier en het is uiteraard toegestaan dat u een familielid, kennis of mantelzorger vraagt hierbij aanwezig te zijn. Uw medewerking aan de controle heeft geen gevolgen voor de hulp bij het huishouden die u ontvangt en is dus niet bedoeld voor het herbeoordelen van uw indicatie.

Meer informatie? Bel 088 - 426 36 60.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van onze dienstverlening? Activeer dan eerst uw account!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *