BAR-dichtbij - .:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 60

Extra diensten BAR-dichtbij

Item 4 - Laptop

Met zorg voor jezelf zorgen

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, ondanks ouderdom, beperkingen of ziekte. Een terechte wens, want u voelt zich het prettigst in uw vertrouwde omgeving.

De gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk begrijpen dit als geen ander, daarom bieden wij verschillende vormen van zorg en ondersteuning voor iedereen die daar hulp bij nodig heeft. 

BAR-dichtbij begeleidt u bij het vinden van de juiste zorgaanbieder die past binnen uw Wmo-beschikking. U kunt gebruik maken van een uitgebreid pakket aan zorg-, gemaks- en welzijndiensten en heeft u toegang tot een uitgebreid netwerk van betrouwbare dienstverleners en enthousiaste vrijwilligers. Als ondersteuning bij huishoudelijke werkzaamheden, klussen in de tuin of administratieve hulp. Maar ook als u minder mobiel bent en boodschappen nodig heeft of een kapper of pedicure aan huis wilt laten komen.

Langer zelfstandig blijven wonen en in contact komen of blijven met mensen in uw eigen omgeving. Het maakt u minder afhankelijk van familie of mantelzorg en het geeft u de vrijheid om uw toekomst in te richten zoals u dat zelf graag wilt.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van onze dienstverlening? Activeer dan eerst uw account!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *